Friday, September 2, 2016

A wake up call: stairway to happiness!


Când ai făcut ultima oară ceva ce te-a făcut fericit? :)


Vrei să îți schimbi culoarea părului într-una nebună sau să te razi complet în cap pentru că asta te face fericit? Do it!
Vrei să ieși din orașul tău și să călătorești prin lume pentru că asta te face fericit? Perfect! Do that!
Vrei să te trezești la 5 dimineața să alergi prin parc sau poate să citești o carte pentru că asta te face fericit? Go for it!
Vrei să demisionezi și să te apuci de un domeniu complet diferit, poate să te înscrii la cursuri sau poate să faci voluntariat la un adăpost de câini pentru că asta te va face fericit? Fă-o!
Urcă pe munți, fă sport, ia-ți un câine sau cumpără-ți o bicicletă. Fă-ți tatuaje sau apucă-te de gătit.
Ce mai aștepti? Fă ceea ce îți place! :D
Desenează, cântă, citește, înoată, dansează.. orice! Orice lucru, cât de mărunt ar fi, dar făcut cu iubire, crede-mă că o să conteze mult acolo în sufletul tău. Baby steps. ;)

Viața e prea scurtă, iar tu trebuie să faci orice îți place ca să te bucuri de ea pentru că fericirea este o alegere. Are sens ceea ce zic? Dacă nu-ți place ceea ce citești acum pe acest blog, nu mai citi! Nu te chinui cu lucrurile care nu te încântă. Alege să fii fericit. Creează-ți mediul în care poți să fii fericit.

Concentrează-te pe lucrurile care îți vor mulțumi sufletul și îți vor liniști mintea deoarece, personal, cred că astea contează cel mai mult. Lucrurile materiale nu te vor satisface decât temporar, iar pe acestea nu le vei lua cu tine în momentul în care viața îți va trage linia de final. Abia atunci vei realiza dacă ți-ai trăit ( nu existat!) într-adevăr viața într-un mod plăcut, că ai făcut tot ceea ce ți-a stat în putință să nu ai nici cele mai mici regrete la final.

Sentimentul că faci ce vrea inima ta să faci este sublim. Nu vei simți nicio greutate în a duce la bun sfârșit lucrurile necesare pentru a-ți îndeplini țelul pentru că le faci cu drag. Nu trebuie să faci ce au mai făcut și altii, ”că x și y au făcut asta și tre'  să fac și eu”. Nu. Fiecare lucrează în mod diferit la propria fericire pentru că suntem unici, iar asta ne face să fim frumoși. Oamenii frumoși sunt oamenii fericiți... chiar și atunci când plouă afară. :)


Fii fericit! Luptă-te pentru asta! Îți țin pumnii! :D

✌&♥

No comments:

Post a Comment